lördag 28 juli 2007

Resultat i omgångens matcher

Det blir ingen direktrapportring idag men vi kommer att lägga upp resultat här på sidan allt eftersom vi får reda på hur det går.

FK Älmeboda/Linneryd - IFK Hässleholm 1-2

Kirseberg IF - Lunds BK 1-3

Lunds BK skriver om matchen här.

Sölvesborgs GoIF - Helsingborgs Södra 0-4

Höllvikens GIF - Malmö Anadolu BI 0-3

GIF Nike - Laholms FK 0-1

Karlskrona AIF - Högaborgs BK 3-3

18 kommentarer:

Jonas W sa...

0-1 redan!

Jonasw sa...

0-2!

Niklas Mijdema sa...

Bra sätt att dra igång andra halvlek av säsongen på!

Fredrik sa...

Bra start på hösten med 3-1 borta mot Kirseberg!!

Anonym sa...

Det såg stabilt ut

Anonym sa...

Saknar er direktrapportering.........men ser framemot NIKE matchen på lördag

Anonym sa...

Är fly förbannad på sydsvenskan! hur i hela friden kan man skriva ett matchreferat som inte handlar ett skvatt om matchen! Riktigt riktigt dåligt! Har mejlat dem och klagat!!
/En fly förbannad supporter!

Anonym sa...

Reportaget hör hemma på familjesidorna där man då kan läsa lite om vad folk gör på sin semester och varför de inte är där de förväntas vara (kanske under rubriken: Saknade personer)! Kanske lite hårddraget, men nästan så. Jag har också mailat till SDS.

Niklas Mijdema sa...

Det är ju alltid så. De vill ge sken av att de är på matchen men egentligen så ringer de bara någon av malmötränarna efteråt för att få lite bra intervjusvar.

Anonym sa...

sydsvenskan var på plats

Anonym sa...

"sydsvenskan var på plats" -Jaha, är det till deras försvar eller? Att de skriver till 90% om alla Kirsebergspelare som var på semester?

Anonym sa...

"Det är ju alltid så. De vill ge sken av att de är på matchen men egentligen så ringer de bara någon av malmötränarna efteråt för att få lite bra intervjusvar."

Dem var på plats i lördags, dem är på plats oftare än folk tror.
Jag håller självklart med om att artikeln är dåligt skriven, men det var inte det jag svara på.

Anonym sa...

när kommer nästa uppdatering om skytteligan??
nyfiken

Jonas W sa...

Vi får väl avvakta tisdagens uppgörelse innan vi kör eftersnack och skytteliga för omgången :)

Niklas Mijdema sa...

Skytteligan ligger klar. Vi inväntar bara eventuella mål från morgondagens match sen åker den upp på siten.

Anonym sa...

låter bra, skönt att ni kommit igång på nytt igen

Anonym sa...

Ett skadedrabbat och efter sommarträningen rejält sargat Högaborg (två st. på operationsbordet idag för korsband och menisk) gör en heroisk instas i Karlskrona och tappar poäng på övertid efter en rejäl målvaktstavla. Skall dock tilläggas att den gode Marco i buren var strålande matchen igenom förutom denna sista fadäs. 6 skador i A-truppen och igår ytterliggare 2st när Oskar Nilsson fick bäras ut redan efter 10min och Filip Egger haltar av i mitten av 2:a. Börjar bli tungt för grabbarna........ Lite solsken i mörkret är att Marcus Svensson gjorde come-back igår efter att bara spelat en halvlek i premiären i år. Betyder mycket för HBK o laget. Matchen annars genomfördes i hällregn till större delarna och blev i publikens smak. 6 snygga mål efter omställning och kontring. Kanske inte helt till tränarnas stora glädje, det var stor offensivlusta om man uttrycker sig lindrigt. Får se om HBK kan mobilisera slagkraftigt lag till på lördag borta mot Laholm. Resultatet var väl annars perfekt för de tre framrusande lagen i toppen som nu ytterliggare ruskade av sig de eftersläpande konkurrenerna. Ska bli roligt att följa trippelbataljen i höst och vi i HBK hoppas kunna sätta käppar i hjulen på några av er när vi möts. (Om vi får ihop lag....)
Jerka-HBG

Anonym sa...

Kul med lite support från HBK att förgylla denna,redan fantastiska, blogg!