fredag 5 oktober 2007

Inför Lunds BK - Höllviken

Då är det dags att avrunda säsongen 2007 och det gör LBK på hemmaplan mot en av seriens (i våra ögon) trevligaste klubbar (de har ju en blogg!) Höllviken. Förra matchen var välspelad och bra och vi hoppas förstås på detta denna gång med.

Vi talade med Jack:

1) Höllviken hemma blir avrundningen på serien i sista omgången. Inget av
lagen har något konkret att spela för. Kan man förvänta sig en loj match eller blir det fart?

Vi vil selvklart slutte bra av och derfor hoppas jeg at vi får se en underhållene match mellem två lag som vil spela offensivt fotboll. Doch er det vigtigt for os att vi får koll på vår forsvarsspel igen.

2) Höllviken har gått bra i senaste matcherna medan det har gått lite mer knaggligt för oss. Gick luften ur lite när vi förlorade chansen att blanda oss i toppstriden?

Det lægger sjælvklart mycke mentalt i det och vi har också valgt att utveckla andre elementer i vår spel da vi inte kunne vinna serien - så de två ting tillsammen gør att vi inte har preseret helt på det nivå som man kan forvente.

3) Kommer ni använda sista matchen till att testa något nytt eller blir det till att nöta vidare på spelidén?

Matchen mot Høllviken blir en match som vi kommer att anvande til at vundere hur langt vi kollegtivt er kommet med vores spelforståelse - derfor blir det sikkert inte så mycke nyt i forhåll till det vi har set i løbet av året - doch har vi jobbat mycke på vores omstillingsspel till anfall som man har kunne se i de siste matcher Derfor ska det blir interesant att se balancen
mellem omstillingsspel och att vi gern vi føra matchen.

4) Vi vill passa på att tacka er i tränarkåren, laget och klubben för en intressant säsong! Visst har den varit lite upp och lite ner, men som helhet ser i alla fall vi enormt positivt på framtiden och ser redan nu fram emot nästa säsong!

Ja, vist har det været upp och ned - och sådan er det noch med ett lag som består av månge unge spelare. Men vi lagt endnu mer till i vor spelide specielt vad angår spelforståelse. Derfor er fundementet lagt till en ny bra sæsong. Men ska vi ha en realistisk chance for att vinna serien och forsætter igennem Div 1 så ska vi ændre lidt i truppen. Och det først vi har gjort er att sikker de spelare som vi ser som viktige spelare på vår rejse uppåt i serierne. Och nu kommer vi så att forhandle med spelare udefrån som vi mener er de typer som vi savner i dagens trupp - herunder lidt ældre spelare. Så derfor kommer der till att ske mycke i løber av november måned på spelarefronten. Så håll koll på vår hemsida. Samtidige vill jeg också benytte chancen for att tackar jer på det gula blok for den interesse som Ni har skabt omkring Lunds BK - hoppas att Ni forsætter det bra job.

**********

Självklart kommer vi fortsätta med bloggen. Närmast kommer vi runda av seriespelet med lite reflektioner. Sedan har vi spekulationer inför nästa säsong att ägna oss åt. Om 5 dagar kommer dessutom antagligen ett reportage i lokaltidningen om LBK som vi har försett med bilder. Lite silly season ska vi också avhandla samt förstås ska vi bevaka träningsmatcherna.

Stay tuned och stå upp för LBK!

4 kommentarer:

Fredrik sa...

Har precis bläddrat genom senaste nummert av offside och där finns en artikel om krubban!

Jonas sa...

å sjutton? Blir till att köpa på vägen hem från jobbet.

per sa...

ursäkta ifrån en oupplyst vad är offside

Niklas Mijdema sa...

http://www.offside.org/