lördag 19 april 2008

GIF Nike Lomma - Lunds BK 0-1
Målet gjordes av:

0-1 Fredrik Karlsson

*****

Vilket härligt väder det var på Lomma IP idag. Att sitta på den norra läktaren med knappt någon vind alls på sig var en fröjd idag. Tyvärr började matchen inte som en fröjd och det var inte Lommas fel. Inget av lagen vad vidare bra under första halvlek men det var Lomma som stod för de hetaste chanserna.

Vet inte vad Jack sa till grabbarna i halvlek men det var ett helt annat lag som visade upp sig under andra halvlek. Lomma fick knappt känna på bollen och det var ett massivt tryck mot deras mål. De ska vara glada över att deras målvakt storspelade för annars hade det nog kunnat varit fler mål gjorda. Det var förlösande när "Kalle" nickade in segerbollen tillslut.

Det bjöds därefter på en onödig spänning. De sista fem minuterna visade Lomma upp ett spel som vi inte sett röken av under den resterande delen av matchen. Lite oroande att Lund inte kunde ta tag i spelet då, men glädjande att de ändå lyckades hålla undan och vinna.

Sammanfattningsvis så hoppas jag att LBK tar med sig det fina spelet i andra halvlek och att det här lirkade upp det stela spelet som vi fick se under förra matchen och under första halvlek. Nu vill vi se den första hemmavinsten för i år!

Inga kommentarer: