lördag 12 april 2008

Lunds BK - Markaryds IF 2-3

Bilden lånad här.

Målen gjordes av:

0-1 Adnan Bajgora
1-1 Johan Blomberg
2-1 Fredrik Karlsson
2-2 Henrik Edfors
2-3 Jim Andersson

Premiär och det märktes att premiärnerverna inte riktigt var under kontroll. Dels det och säkert en del underskattning av motståndet gjorde att första halvlek inte såg något vidare ut. Det fanns en del målchanser men inget som lyckades leta sig in mellan stolparna hos Markaryd.

Däremot såg det bättre ut efter pausvilan och det tidiga reduceringsmålet gjorde att jag trodde att det här skulle bli en trevlig tillställning. Spelet blev mycket bättre och så småningom hittade även bollen in i mål.

Sen hände det som inte fick hända. Först blev det reducering bara två minuter senare efter ett riktigt slarvigt försvarsspel under en hörna. Bollen gick över alla och damp ned hos ett gäng fria Markarydspelare som bara behövde peta in bollen. Det kändes här som att det nog var lugnt och att pressen från Lund tillslut skulle lyckas få oss att gå därifrån med en seger. Tyvärr blev det inte så tack vare strul som gjorde att Jim Andersson från Markaryd kom fri och avgjorde matchen i tredje övertidsminuten.

Retlig start på säsongen men förhoppningsvis kan vi ta med det stundtals bättre spelet från andra halvlek till nästa match och visa att det här bara var en miss i protokollet.

Bilder från matchen kan ni hitta här.

Sydsvenskan skriver om matchen här.

Markaryds IF skriver om matchen här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Antiklimax!!!

Anonym sa...

Väldigt dålig insats. Framförallt av mittförsvar och målvakt!

Anonym sa...

Får bara inte hända........känns som att fjorårets story upprepar sig....vinner alla träningsmatcher och är inte på hugget i serien...........vad är fel