fredag 28 september 2007

Inför FK Älmeboda/Linneryd - Lunds BK

Imorgon skickar vi våra lundastyrkor till Småland för att neutralisera dessas stormtrupper kämpandes för deras överlevnad i division 2. För LBK handlar det bara om att rida ut serien på bästa möjliga sätt. Har våra grabbar motivationen att stå emot smålänningarna? Slår klass denna gång motivation?

Imorgon får vi svaret!

En hektisk vecka har resulterat i att Jack denna gång sluppit se våra trägna frågor i sin maillåda, så vi låter han hämta sig till nästa veckas frågor.

Stå upp för LBK!

14 kommentarer:

Mattias sa...

Ett rykte säger att en ung nyckelperson i Lunds BK är eventuellt på väg mot Landskrona BoIS...Bois sportchef har bekräftat detta, utan att nämna ett speciellt namn! Må det inte vara Blomberg, vilket det dock finns stor risk för, tyvärr!

Nisse sa...

Var har han bekräftat detta och finns det i text?

Anonym sa...

Bättre att Blomberg stannar och vinner med LBK än att han går till bois och börjar förlora...

Anonym sa...

Va fasen sysslar de med i småland ?

Anonym sa...

2 offside mål till "Krubban", bla 4-4 målet...
Ni fick verkligen bita i det småländska skogsvirket!

Anonym sa...

ja såklart. Med era resonemang borde ni smålänningar egentligen ha vunnit serien vid det här laget...Snacka om att ni är missfördelade av ödet!

Smålänning sa...

Ja vi är ju bäst

Anonym sa...

ja, jättebra...och ut åkte ni!

smålänning sa...

...vi är lika kaxiga som ni var inför matchen. "Skönt o åka hem från småland med tre poäng"

"Imorgon skickar vi våra lundastyrkor till Småland för att neutralisera dessas stormtrupper kämpandes för deras överlevnad i division 2. För LBK handlar det bara om att rida ut serien på bästa möjliga sätt. Har våra grabbar motivationen att stå emot smålänningarna? Slår klass denna gång motivation?"

Nisse sa...

Fattar inte! Här låter det som att Ä/L vann matchen, har de inte fattat att matchen slutade 4-4?

smålänning sa...

Nisse: Jodå vi fattar att matchen slutade oavgjord, men ni var så kaxiga innan match, 3 lätta poäng, men ni fick slita för en pinne som dessutom inte var rättvis!

Jonas W sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Jonas sa...

Loggade in som mig själv så att det syns :)

Vi fick slita? Har ni inte fattat att LBK åkte dit och hade inget att spela för, medan ni hade allt. Ni borde med andra ord ha vunnit detta lätt. Oftast slår nämligen motivation klass. Eller hur var det Olle sa i början av säsongen?

Och en annan tanke: skriv under med ett namn eller nick när ni loggar in. Gäller förstås även LBKare som fkäl:are. Vi vet nämligen hur man ser när ip-nummer kommer från samma host som lagets officiella hemsida.

Per sa...

Tycker att båda lagen borde vara nöjda med 4 mål ...........framåt