lördag 15 september 2007

Stå upp för LBK!


LBK gör en långsiktig satsning mot att klättra i tabellsystemet. Förutsättningarna finns där med bra tränarkår, bra spelarmaterial och bra anläggning. Det som kan tyckas saknas är riktigt hängivna fans och en fungerande pr-apparat att promota klubben i Lund med omnejd. Att snitta runt 200 personer på hemmamatcherna i en ungdomsstad som Lund är ganska dåligt tycker vi. Pr och marknadsföring lämnar vi därhän till klubben att satsa på, men vi ska försöka göra vårt bästa för att underhålla vår del av fankretsen.

LBK har idag två riktiga fansidor. Den ena är förstås denna blogg där vi med vår begränsade vy försöker dra ett strå till stacken och vi hoppas det uppskattas för vad det är.

Den andra sidan får lite dåligt med uppmärksamhet än så länge men kommer säkert på sikt att bli den naturliga samlingsplatsen för LBK:are på internet och det är den sajt som några andra eldsjälar driver på Svenska Fans. Vi vill härmed passa på att uppmana våra besökare att också titta in på deras sida så att den kan inta sin rättmätiga plats på framsidan av Svenska Fans.

Stå upp för LBK!

Inga kommentarer: