fredag 21 september 2007

Inför Lunds BK - Helsingborg Södra
LUNDS STOLTHET


VS

Något lag från Helsingborg

13.30

22/9 - 2007

Klostergårdens IP
På lördag är det dags för en sexpoängsdrabbning. Ska våra grabbar ha någon chans på att förbättra förra årets serieplacering så är en trepoängare ett måste i denna match.

Vi ställde lite frågor till Jack:

1) Hemmamatch mot seriens bästa målproducent Södra. Vad tycker du är deras styrkor respektive svagheter?

Ingen tvekan om att Sødra är mycke farlige på deres snabba omställinger vorde ofta spelar ett tidligt djupledsspel. Där udover är de bra på faste situationer. Jäg tycke til gengäld att Södra inte är bra på at föra spelat och deres backlinje kan vära lite langsom.

2) I förra mötet med Södra tycker jag att LBK var det klart bästa laget trots att det bara blev 1-1 och det var mycket trevlig fotboll som spelades. Kan vi förvänta oss något liknande på lördag?

Ja, vi är nok två lag som står bra til värandra da vi gärne vi föra spela och Södra är bäst på deres omstillinger.

3) En seger på hemmaplan skulle innebära att vi bara är 1 poäng ifrån andra platsen som Södra ockuperar. Mabi ser mer eller mindre klara ut som seriesegrare dock. Hur viktigt är det inför nästa säsong att avsluta denna på ett bra sätt?

Jäg tror os att MABI tar hem serienseger, så vi spelar om 2:a pladsen och for os är dett självklart viktig da vi gärn vi uppfylde vår målsätning - at göra flere mål, luk färra mål in och få flere point end sista år samt komme en placering bättra end i sista år. Det vil skabe i bra udgångspunkt till nästa år så vi kan ta serieseger till nästa år.

4) Några problem med truppen inför matchen?

Vi har lite småskador men vi får se hur det ser ut till fredagsträningen.


**********


STÅ UPP FÖR LBK!

Inga kommentarer: