lördag 8 september 2007

LBK - IFK Hässleholm 3-0

0-0 i halvtid, men 3-0 efter full tid gav LBK 3 fräscha poäng i serien!

3 kommentarer:

Mattias sa...

Ståålande! Mkt bra spel i andra, men det är patetiskt så många chanser vi missar, helt otroligt! vi vann, och vi ska inte klaga men 8-0 hade mer speglat matchen....

Niklas Mijdema sa...

Vore gött om det kunde bli en rejäl finish nu. Tyvärr är det kört att gå upp i år men avslutar vi bra nu så bådar det gott inför nästa år.

Mattias sa...

Håller med! Bara för denna säsongen "sket sig" så innebär det inte slutet för oss gula! Är övertygad om att Jack är rätt man för leda oss mot nya äventyr i högre serie inom snar framtid! Superettan inom 3 år, är det uttalade målet! Låter lockande men kommer bli tufft! Svåraste klivet är tveklöst division två till div 1. Det sägs att just denna serie( div 2 södra götaland) är den svåraste i svensk fotboll. Då nivån är hästlängder bättre än övriga div 2 serier, spec div 2 norra. Och även det faktum att bara ettan går upp och tvåan går helt lottlös! Men må bäste lag vinna, även 2008... i år var mabi, tyvärr, snäppet bättre. De har inte haft den svacka som vi har haft nu i höst. En usel höststart med poängtapp mot nike och laholm gjorde avancemang omöjligt! Nu gäller det helt enkelt att komma bättre rustade till 2008 för att vi ska undvika formsvackor och vinna serien.

I dagsläget kommer klagshamn komma upp från 3an, samtidigt som Kristianstad kommer ner från ettan. K-stad har dock en bra chans att hänga kvar, och de har rykt upp sig under hösten, och jag ber för att slippa dessa jättar från nordvästra skåne!

I bottenträsket ser jag gärna att Kirseberg och Lomma åker ut. Då Kirseberg är ett bra lag, samt att Nike alltid ger det där lilla extra för att sätta dit storebror Lunds BK, och spelar lojt mot andra lag...vilket kan innebära onödigt poängtapp gentemot andra topplag även 2008. Älmeboda är däremot ett lag som passar BK perfekt, det visade vi i början av säsongen och ska bevisa det snart igen! Samtidigt som bk har lätt mot dem har de visat att de kan rubba andra bra lag.

Med lite flyt i serieindelningen nästa säsong kommer alltså serie anno '08 bli lättare än årets, dock tror jag att ett lag som Hässleholm kommer va revanchsugna nästa år, se upp för dem!

Jag vägrar se oss slagna och ett bättre Krubban kommer komma tillbaka som en raket till våren! Nu måste det väl ändå var vår tur! Föreningen förtjänar ett bättre öde än division 2 spel för all framtid!