fredag 14 september 2007

Inför Sölvesborg - Lunds BKDags för nästa bortamatch och denna gången åker vi till blekinge. Landskapet där Karl XI:s knektar roade sig med att rycka dörrar och fönster från byggnaderna för att få folk att fatta att de skulle flytta till hans nybyggda stad istället för att bo på landet.

Här ska bärgas tre poäng inför slutspurten och vi talade med Jack:

1) Härlig hemmaseger i matchen senast. Finns det något du är speciellt nöjd med?

Jo, jäg är mycke nöjd med att vi fik gjort mål samt att vi blir vid med att skabe månge målchancer. Men också att vår forsvarsspel ser stabilt ut och vi kunne hålla nollet.

2) Färden går mot blekinge och Sölvesborg ska nedkämpas denna gång. Vad blir nycklarna till 3 poäng på lördag tror du?

Att vi har rätt instilling och vet vilke tuft jobb där ska till får att vi får framgång. Rent taktisk blir dett att ha bra koll på deres forwards samt sätte deres forsvarslinje på mycke pröver.

3) Riktigt roliga nyheter med förlängningen av kontrakt med Oddmo, Rudolfsson och Blomberg i veckan. Vilka andra spelare är kontraktssituationen i dagsläget ej avgjord med?

I min rolle som sportschef är jäg självlart glad over vi har forlänget vores sammearbejde med tre av vår store talanger. Det ser bra ut med kontraktsituationen da vi har avtaler med alle spelare i truppen till näste år på när en som vi först ska prata med i den närmeste tid. Vi har också månge kontakter till spelare utefrån så där kommer nok till att ske en udskiftning i truppen på nogle pladser.

4) Hur är det med dig Jack? Vi hoppas få se dig hojtandes vid sidlinjen nästa år med?

Ja, det kommer Ni till i de näste par år. Jonas och Stefan forsätter också.

**********


3 kommentarer:

Mattias sa...

Bk- bananskal in i division ett redan till våren?

Vi alla har nog läst om en eventuell sammanslagning av tre stora göteborgslag öis, häcken och gais....efter ha läst text-tv idag så skriver dem att om sammanslagningen blir av blir det föjldaktligen vacansplatser som isåfall kommer att fås av de 3:dje placerade lagen i respektive division 1...om detta sker betyder det att det även blir 1 extra plats i varje division 1 till våren... då finns det en möjlighet att det antingen sker ett slutspel mellan 2:a placerade lag i alla division 2 serier, eller de två bästa tvåorna, poängmässigt, blir uppflyttade per automatik...detta betyder att;

Gör Vi en stark avslutning på hösten och går om Helsingborg Södra ( som både vi och Mabi skall möta), och om sammanslagningen till Gothia FC sker, har vi en liten liten chans att spela i division ett redan till våren! Vore det inte ngt?

Även riktigt skönt att alla utom ett kontrakt är klara till våren, visst kan spelare försvinna ändå, men det är ett gott tecken! och även att jack skrev att vi har en hel del kontakter med andra spelare utifrån! Tre kvalitetsspelare, en i var lagdel (icke målis) skulle vara dropparna som får bägaren att rinna över (serieseger!) nästa säsong är jag övertygad om!

Jonas sa...

Nah, det är en dröm som inte komer falla in. Klubbledningarna i Götet har tydligen inte varken bra verklighetsförankring eller kunskap om sina egna klubbar. Finns inte en chans att respektive klubbledning i framförallt Gais och Örgryte skulle sitta kvar efter nästa årsmöte om de var seriösa med ett samgående. Klubbarna har för mycket traditioner för att det skulle fungera.

Vi tar nya tag nästa år istället och kör över motsståndarna i serien.

LE sa...

1-0 till Sölvesborg i halvtid. 1-1 av Tom Hansson ca 30 sek in i andra.