onsdag 20 juni 2007

Inför Lunds BK - Kirseberg IF

Imorgon är sista matchen innan sommaruppehållet och sista hemmamatchen på en månad. Vi hoppas på en underbar kväll som går i Lunds BKs tecken.

Lunds BK verkade hitta hem till vinnarformen mot Nike. Även om de ligger klart sist i tabellen så var en seger mot MABI i omgången innan något som i alla fall oroade mig lite. Nu behövde jag inte oroa mig för Lunds BK gick verkligen in och gjorde vad de skulle.

Den här gången är det Kirsebergs IF som ska få känna av hur jobbigt det kan vara att möta grabbarna från Lund. Om man ser på hur det gått tidigare under säsongen för Kirseberg så bör LBK gå segrande ur matchen. De har bara lyckats besegra Höllviken av de lag som ligger på den högre sidan av tabellen. Ni kan nog räkna med att det blir mål gjorda imorgon då Kirseberg väldigt sällan spela oavgjort. Bara två oavgjorda matcher de 31 senaste seriematcherna. Så här har det gått i serien den här säsongen:

2007-04-14 Kirseberg IF - Laholms FK 1 - 0
2007-04-21 Högaborgs BK - Kirseberg IF 3 - 1
2007-04-28 Kirseberg IF - GIF Nike 2 - 1
2007-05-05 Karlskrona AIF - Kirseberg IF 2 - 0
2007-05-12 Höllvikens GIF - Kirseberg IF 1 - 2
2007-05-19 Kirseberg IF - FK Älmeboda/Linneryd 4 - 1
2007-05-25 Helsingborgs Södra - Kirseberg IF 1 - 0
2007-06-02 Kirseberg IF - Sölvesborgs GoIF 2 - 4
2007-06-12 IFK Hässleholm - Kirseberg IF 2 - 0
2007-06-16 Kirseberg IF - Malmö Anadolu BI 1 - 2**********

1. Vi börjar med att gratulera till vinsten i Lomma. Av matchrapporten tycker jag mig utläsa ett mer lugn i spelet än de senast omgångarna. Är det något som ni tränat extra på för att få alla bitar på plats?

Vi jobbar altid med vår spelide enten forbättre den eller utbygge den. For os är det klart at man inte kan har samme rytme i spelat om man får två spelare skadat innan for det första 15 min som tilfäldet var mot Högaborg.
Da vi får organseret laget igen så tycker vi viser att vi är ett bättra lag en Högaborg - tyvärre kan vi bare bytte en spelare end til sist i matchen mot Högaborgs 3 spelare vilke ger dom ett overskott.

2. Sista matchen innan sommaruppehållet och Kirseberg står på schemat. De har
egentligen inte stått upp mot något av de lagen som ligger högt i tabellen, är det risk för underskattning så här i sista matchen innan uppehållet?

Det hoppes jäg absolut inte for så har vi inte lärt av matchen sist år vor vi forlorrat 4-2. Där udover tycker vi ät Kirseberg har ett mycke högt höjest nivå som de også viser i siste rundes match mot MABI. . Därfor må själv presterer på ett högt nivå om vi ska få succes.

3. Kirseberg var ju nykomlingar förra året och då slutade det oavgjort efter två matcher (Båda lagen vann med 4-2 hemma). Kirseberg är ett lag som sällan spelar oavgjort, vilket tyder på att det kan bli rätt böljande spel. Hur förväntar ni er matchbilden på torsdag?

Kirseberg är ett lag som gärn vi framåt och jäg tror att vi får se två lag som gå efter segeren. Vilke brukar att ge bra underhållene och månge mål så vi kan forhåbentlig byde puliken på ett sevärdig match innan upphållet.

4. Jesper Rendin kom tillbaka efter skadeuppehåll och visade vart skåpet ska stå. Vilket måste har varit skönt att se. Hur ser det annars ut på friskfronten? Några som inte har kunnat träna för fullt senaste tiden?

Vi vet inte helt hur det ser ut för efter dagens träning, men som sagt för att vi en bredd trupp med stor kvalitet så det är inte där vor vårt fokus lägger.

**********

Omgångens odds från Unibet är:


Unibet har rätt bra koll på lagen nu. Möjligtvis att Sölvesborg kan överraska och då ger det sköna pengar. Blir 30 kr från mig på en två i den matchen.

Inga kommentarer: