torsdag 21 juni 2007

Lunds BK - Kirseberg IF 1-0

Bra match av Lunds BK igår. De ägde spelet. Det enda man kan klaga på är att de inte riktigt fick in målchanserna de hade. Nu skulle det egentligen kommit en längre sammanfattning av matchen men det är midsommar och vi har lite annat för oss.

Läs istället här vad andra skriver om matchen:

Sydsvenskan

Sen vill jag bara säga att jag förvånas över de som går och tittar på fotboll. I nästan varje match så är det de som direkt när domaren blåser igång matchen börjar skrika om allt som spelarna gör fel. Tråkigt. Men det som hände igår tog lätt priset som det värsta jag varit med om. En av Kirsebergssuportrarna uppförde sig så illa att jag inte kunde tro mina öron. Det haglade kvinnofientliga, rasistiska och allmänna glåpord från mannens mun. Förstår inte vad de här personerna har att göra på en fotbollsarena. Om inte de föräldrar och äldre som ser på fotboll i de lite lägre divisionerna kan uppföra sig, hur kan man då förvänta sig att deras fotbollsintreserade barn ska uppföra sig när de går på match. Skrämande att se och höra ibland.

9 kommentarer:

Rodrigo sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Förhoppningvis(!) samma person som jag lyssnade på - ett klockrent psykfall.

Anonym sa...

Helt säker på att det var någon från Backarna?

Var det någon som satt på läktaren?

Jag kanske är döv eller blind, men det var då inget jag hörde i vartfall.

Anonym sa...

Jo han höll på Kirseberg och han gav sig även på en del av publiken med mindre trevliga ordval. Riktigt obehagligt. Satt på den läktaren utan de blå stolarna.

Anonym sa...

tycker winqvist har blivit lite för mycket dribbler på sistonde hade inte skadat att passa bollen ibland utan att försöka sig på tvåfotaren eller snurren.

Anonym sa...

väntar på att uppdatering ska komma, brukar i vanliga fall vara snabba på det. Hoppas det dyker upp snart

Niklas Mijdema sa...

Vi har precis som laget tagit lite semester. Men vi återkommer med poster senare i veckan.

Jonas sa...

Jajamen, det kommer inlägg till helgen. Bland annat ska vi sparka igång sommartävlingen och ta ett avslutande eftersnack om de sista två omgångarna. Stay tuned!

Anonym sa...

Låter bra.......ser framemot detta