fredag 10 augusti 2007

Inför Högaborgs BK - Lunds BK


Nu ska vi ta revansch på Högaborgarna på söndag och se till att gapet ned till dem växer ytterligare.


Vi ställde några frågor till Jack:

**********

1) Bortamatch mot Högaborg på söndag. Hur ska ni kräva revansch för förlusten hemma mot dem?

Vi ska forsätta att spela det spel som vi gjorder sist mot dom. Vi vil dock spela ett mycke lavere forsvarspel evt med ett 5 manns mittfält så de ska föra matchen. Därvid kan vi spela mer på ett snabbt omställingsspel specielt pröva att komme ned bakom deres backlinje snabbt. Vi vil också pröva att stänge deres uppspel från deres ytterback vid att hålla vår forwards bredt.

2) Högaborg har haft många spelare på skadelistan, men ändå presterat bra motstånd i de två inledande matcherna efter sommaruppehållet. Känns det som att ni vet var ni har dem trots att många ordinarie verkar vara borta?

Så är der altid - man har spelare borta enten pga av skador eller avstängere. Jäg är helt sikker på att Högaborg kommer med ett helt ordinärt lag mot os - så det är mere for att avlede vår uppmärkssomhet samt evt. at vi ska tror att det ska blir en enkelt match for os på söndag. Det ved vi det inte blir - där är ingen enkelte matcher.

3) Några i truppen som inte är tillgängliga på söndag? Vi såg inte Emil Alriksson sist, har det hänt något?

Jo, vi har också avstängteoch skadat spelare - doch inte Emil. Vi har 6 anfallere med olika kvaliteter och sist valgte vi att satse på andre forwardstyper.

4) Lite Silly season: Höllviken har förstärkt med två nya spelare på kort tid och det har varit trupprörelser i en del av de andra lagen med. Något som är på gång in eller ut i LBK?

Nej, vi har intet på gång - vi har stor tidlig till vår trupp men självklart skulle där dukke en spelare upp med bra karater och bra spids egenskabervil vi evt. vära åben. Men så handler det inte bara om att bredde vår trupp som de andre lag i vår serie så ska det vära en som spelare som rykker som tar os till ett nyt nivå.3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan man inte som lunds-fan få veta mer om vem som är avstängd och skadade?

Anonym sa...

Frågan är om Jack vill avslöja något sånt. Men vad jag vet är truppen skadefri men Henrik Danielsson fick sitt tredje kort hörde jag i lördags. Blomberg hoppas jag att vi får se på plan snart igen!

Mattias sa...

Blomberg har varit i träning senaste veckan/-orna när jag pratade med honom...han verkade rätt hoppfull ang matchen på söndag! Får verkligen hoppas att han kan komma tillbaka, han är definitivt saknad!!