fredag 3 augusti 2007

Inför Lunds BK - GIF Nike


Tabelljumbon GIF Nike kommer till Lund på i morgon. Det är förstås deras Ultras på bilden ovan. Vi ställde några frågor till Jack:

1) Denna vecka ska tabelljumbon Nike mötas på hemmaplan. I bortamatchengick det bra. Hur är det att möta Nike på planen?

Sist blev det en lidt lettere match end vi havde troet. Men i morgen tror jeg vi få ses ett helt annat lag - mycke mer aggresivt i sit spelsæt. Så vi ska virkelig väre uppe på tå från matchens start. Vi inte for nogat gratis.

2) Tättrion i tabellen följs åt så här långt. Har vi styrkan att bräcka Mabi och Södra på upploppet?

Vi fokusere bare på en match ad gången. Och lägger bare fokus på det lag som vi ska möde näste gang. Vi kan vinna over alle i serien men vi kan også forlorra till alla om vi inte har rätt fokus.

3) Högaborg har knappt en hel spelare kvar att sätta på planen, hur ser det ut i vår trupp?

Johan Blomberg och Fredrik Karlsson är med i fuld träning och med de två klare så är alle spelarerne i truppen skadesfri. Om Johan og Fredrik allerede är redo for match på lördag få de näste träninger vise.

4) Stor dramatik i fotbollsskåne med värvningar mellan rivaler, fans som dödshotar spelare och dylikt. Ibland är det ganska skönt att träna på division 2-nivå, eller?

Ja, specielt i Lunds BK

*********
Vi ses på Klostergårdens IP 13.30 imorgon!

Inga kommentarer: