lördag 18 augusti 2007

Lunds BK - Laholms FK 1-1

Det var ett taggat Lunds som kom in på planen och idag verkade det som inget annat än vinst var det som gällde. Det började även bra när Oddmo efter bara fyra minuter skickade in en frispark i straffområdet som Fredrik Karlsson satte pannan på och prickade in den i mål. Sen styrde LBK matchen i ca en kvart innan Laholm tog sig in i matchen och ett stenhårt skot utanför straffområdet gjorde att de kvitterade.

LBK tillbaka något efter målet men det kändes ändå som om de är lite bleka på planen. Det hade kanske ändrats något om de fått den solklara straffen efter en hands av Laholm i straffområdet i den 30 minuten. Nu slutar första halvlek istället 1-1.

I andra halvlek äger LBK spelet men målen uteblir. Det ser bra ut många stunder men sen slås en slarvig passning och de får börja om från början igen, de kommer nära ett par gånger men det vill sig inte. Verkar som det låst sig något men jag tycker inte det är något fel på inställningen. Pressen efter några mindre bra matcher gör att det inte vill sig riktigt på den sista tredje delen av planen. Vi får hoppas att det kan lösa det på träningarna och komma igen.