söndag 12 augusti 2007

Resultat i omgångens matcher

FK Älmeboda/Linneryd - Helsingborgs Södra 0-2

Kirseberg IF - IFK Hässleholm 0-3

Sydsvenskan skriver om matchen här.

GIF Nike - Malmö Anadolu BI 1-4

Sydsvenskan skriver om matchen här.

Höllvikens GIF - Sölvesborgs GoIF 0-2

Sydsvenskan skriver om matchen här.

Karlskrona AIF - Laholms FK 1-2

Högaborgs BK - Lunds BK 4-2

13 kommentarer:

Fredrik sa...

Det blir tuft att nå första platsen efter dagens förlust med 4-2.

Anonym sa...

just nu presteras det inte mycket topp div 2 spel.....mera sparka och spring

Anonym sa...

Högaborg hade bara 5 ordinarie spelare, men mer behövs inte mot detta motstånd

Anonym sa...

Räkna upp dem 5 ordinarie och vilka som saknades tack..

Anonym sa...

5 ordinarie? Jag är HBK-are. Jag kan garantera att Marco, Oskar N, Fredrik D, Filip E, Markus S, Mattias H, Hesam RF, Mani M, Krister N är ordinarie. Eller? Onödigt att påstå sånt.

Anonym sa...

Liverstam och Erik avstängda, David, Marcus Olsson och Pelle Vig skadade. Så var dagens skörd av frånvaro av de som spelat mest hittills. Men ordinarie och inte ordinarie är en form o smaksak. En trupp är inte bättre än sin svagaste länk och hur svag den är har helt med hur bred truppen är. Jag tycker vi har en bred och jämnstark trupp och därför kan många spela utan att försämra laget som jag ser det. Titta på Ander och Oskar som går in som mittbackar och gör en fantastisk kämpainsats, tror ej att David och Liverstam som spelat mittbackar hittills i höst gjort det bättre. Jag håller helt med många av talarna att man skall inte hålla på och snacka en massa skit utan vi skall glädjas över den breda truppen. Vem vet, det är kanske detta laget som är s.k "ordinarie"......Sen skall vi var mycket ödmjuka inför vad som hände idag. Vi var stundtals rejält tillbakapressade och hade det lilla flyt som vi saknat innan i år. 1-1 målet måste varit en kalldusch för Lund som dominerade händelserna rejält i första halvlek och 2-1 var oerhört viktigt för det tvingade Lund att spela ett spel som jag tror man inte vill spela med tanke på vad jag sätt innan i år, (och jag har sett Lund 4ggr)detta gynnade oss helt klart. Sen får kanske ansvariga reda ut varför truppen haft så mycket skador i år men som sagt vi spelar alltid med bästa lag och snacka ordinarie och inte ordinarie är bara trams.
Jerka - HBG

Anonym sa...

haha, silket skämt.. vi hade 2 spelare borta från första-elvan. marcus o samt david j ! pinsamt att säga sånt..

/hbk.

Anonym sa...

Lund skulle ha stängt butiken i första halvlek, 4-0 minst, dragit ner rullgardinen och sedan gått hem.
Slutsnackat

Anonym sa...

1-0 hade varit rättvist i halvlek, inte mer. pinsamt av er att komma med sånt snack.

lund dominerade första och högaborg spelade som ett div 1 lag i andra. lund verkade inte hänga med.

värt att nämna är att högaborg hade 4 spelare halvskadade. däribland lagkapten fredrik dupont samt mittbacken oskar nilsson.

Mattias sa...

Dumpa snacket om halvskadade spelare!
Är man skadad så spelar man inte, spelar man så är man f-n ta mig frisk! De lär ju inte gått på sprutor ivf! Imponerade av Högaborg oavsett om det var ordinarie lag eller inte!

spelare i lbk sa...

sluta med det här jävla skitsnacket nu.högaborg var bättre än oss idag och vi förtjänade inte att vinna. vi låter tabellen tala efter 22 matcher istället, en tabell ljuger aldrig.punkt slut!

Mattias sa...

Läste nyss sydsvenskans rapport om matchen, stämmer ej! Högaborg ledde med 3-1 när vi reducerade och därmed stod det aldrig 2-2!

Niklas Mijdema sa...

Man kan inte vinna allt. Ibland är som sagt det andra laget bara bättre för stunden. LBK ligger ju trotsallt bara 6 p efter MABI och det är MÅNGA omgångar kvar.

Sen får ni gärna skriva in en signatur när i skriver. Välj other och skriv ett namn. BLir roligare att läsa kommentarena då med när inte alla heter anonym.