fredag 17 augusti 2007

Inför Lunds BK - Laholms FK


Ett Laholmslag i medvind kommer på besök på Klostergårdens IP imorgon. Tre raka har de radat upp sedan sommaruppehållet och visar därmed betydligt starkare dagsform än vad LBK har. Eller får vi under morgondagen se ett krigande och entusiastiskt LBK? Jack lovar i alla fall engagemang:

1) Laholm står för motståndet i nästa match och de har börjat andra halvan av säsongen felfritt med tre raka segrar och är garanterat fyllda av självförtroende. Tuffa motståndare antar jag?

Ja, absolut. De har klaret det vi inte har, nemlig at vinna over Nike och Høgaborg och der udover Karlskrona. Det indgiver självkart respekt.

2) Förlusten mot Högaborg i förra omgången var ett bakslag i toppstriden.Hur fokuserar ni för att lägga det bakom er?

Vi fokuseret bare på den näste match. Hur det går de andre lag kan vialligevel inte göre noget vid. Vi har analyseret Högaborg matchen som vi brukar och diskuteret hur vi kunne gör en så dårlig 2:a halvlek samt hur vikan ungå ligende i framtiden. Där udover har vi lagt fokus i den praktiske träning på de elemneter i vår spelide som vi tror kan give os succes motLaholm. Så vi är kommet videre och gälder till matchen mot Laholm.

3) Vi hörde en kommentar om att LBK saknar "vinnarskallar" alltså tongivande spelare som gör det där lilla extra när det osar katt, tycker du att det stämmer? Kan man träna fram en sådan sak?
Det är klart att vi har en meget ung trupp och som regl är det lite äldre spelare som träder frem och viser vägen när dette inte helt gå som det ska på planen. Da vi inte har så mange gamle spelare så kan det märkes endnu mer när vi savner nogle av dom som tilfäldet var mot Högaborg. En rigtig vinnarskalle kan man inte träna till att blir, men blive bedre till att ta ansvar och diagere ens medspelare kan man självkart tränes till.

4) Om du fick önska en sak av LBK-fansen, vad skulle det vara?
Att de kommer på lördag och gern tar famlile eller venner med till matchen -så ska vi love (så godt man kan det) att vi vil spela offensivt fra 1. minutså Ni får en bra match att ta jer med hem - och 3 point.

3 kommentarer:

LBKare sa...

Ser framemot en bra match med många positiva och framgångsrika aktörer på den gröna mattan. Visst kommer vi att visa vad vi kan?

Ante sa...

kan du ge dig på. Kom igen LBK!

Anonym sa...

Har satsat 20000 kr på er imorgon! Svik inte!

Mvh ticket to ride (ttr)