söndag 18 februari 2007

Inför: LBK - FC Roskilde

Nu på lördag är det äntligen dags för hemmamatch igen. Det är återigen ett danskt lag som står som motståndare. Den här gången är det FC Roskilde som spelar i Danska Division 2 Øst.

På pappret ser FC Roskilde ut som en svårare motståndare än förra veckans match mot Søllerød-Vedbæk.FC Rosklide är en sammanslagning av de danska klubbarna Roskilde Bolklub af 1906, Himmelev-Veddelev BK och Svogerslev BK. Laget spelar i Ljusblå tröjor med vita shorts.

Nu när ligan har kommit lite mer än halvvägs så ligger FC Roskilde på en fjärdeplats i ligan och har häng på de andra lagen som har en chans för uppflyttning. Laget har ingen direkt utpräglad målskytt utan målen kommer jämt mellan spelarna. I övrigt är det svårt att hitta information om laget då inget är uppdaterat under årets säsong. Web-ansvarig har väl tappat intresset.

Tränaren Martin Jungsgaard fotbollskarriär resulterade i att han spelade 8 landskamper med danska U-19 laget och är förutom att han tränar FC Roskilde även politiskt aktiv i Radikale Venstre.

Våra killar har när matchen spelas hunnit med några träningar till efter den här helgens träningsläger så stämningen och fokus borde vara på topp. Sätter de bara sina målchanser så borde det här också bli en vinst även om det förmodligen blir tuffare än sist.

2 kommentarer:

LE sa...

Tyvärr kommer inte FC Roskilde, väderleken säter stopp, istället möter Lunds BK Bunkeflo IF. Samma tid o plats.

Anonym sa...

Genial fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.