tisdag 27 februari 2007

Inför Lunds BK - FC Roskilde



Nu har FC Roskilde lyckats gräva sig ut ut snökaoset och ta sig över sundet och därför är det ikväll dags att spela den match som var planerad att spelas redan i lördags. Här kan du se vad vi skrev i det förra inför-reportaget och läsa lite om FC Roskilde.

Vi tog en kontakt med Lunds BK:s tränare Jack Jensen och fick ställa några frågor inför matchen:

1. Dags för den inställda matchen mot Roskilde att spelas. Något speciellt som det ska finslipas på i spelet?

Forsvarspelat ska vi gør endnu bættre - jeg tycker att vi har et bra organiseret forsvarsspel, men det er de individulle mistag som vi ska prøve at ta bort. Kompackhet og kommunikation er der stor fokus på i vårt forsvarspel men också det at hver spelare er 100 % klar over deres uppgift i hver situation. I anfallsspelat ligger fokus mest på de uppspelfasen og selve gennembrots løpninger att dette sker efter vores spelkoncept.

2. Några skador eller andra omständigheter som påverkar laguttagningen denna gång?

Ingen skador direkt (andet end Jesper Rendin) , men nogle spelare vundere vi at det er bedre at de træner end spelare match da de har behov for det. Derfor træner Tom Hanson, Marcus Westerlund, Robin Andersson og Felix Narin. Fredrik Karlsson er på job imorgen og derfor inte aktuell. Johan Friberg og Christian Nnaji har lidt problemer med lysken. Henrik Danielsson og Admir Osmancevic har gjort det riktig bra men til denne match vil vi gerne se Christoffer Zachrisson og Rasmus Køhler-Jakobsson i aktion.

3. Vad tar ni med er in i denna matchen ifrån förlusten mot Bunkeflo?

Jeg vil tror at Bunkeflo og FC Roskilde har nogenlunde samme nivå, dog vil FC Roskilde være mycke mer kvik i deres passningsspel. Så vi skal prøve at hålla samme kompackthet forsvarmæssigt men også kunne hålla i bollen og spela vår spel. Det er altid viktig af få avsluttet sine anfall og det tyckte jeg vi gjorder bra mot Bunkeflo så det hoppas jeg också vi få se imorgen med forhåbenlig mål tillfølge.

Kvällens trupp ser alltså ut som följer:

Startelva:

Otto Martler (mv)
Martin Rudolfsson
Markus Tulin
Calle Berglund
Reda Chahrour
Robin Oddmo
Johan Blomberg
Christoffer Zachrisson
Marcus Westerlund
Emil Alriksson
Rasmus Köhler-Jakobsson

Avbytare:

Tim Strömberg
Henrik Danielsson
Admir Osmancevic
Niklas Olsson

Matchen spelas på Klostergårdens IP och börjar 18:50 och vi hoppas på lika fin fotboll som senast mot Bunkeflo. Be there!

Inga kommentarer: