söndag 25 februari 2007

Ryan Johnson

Var inne och läste matchreferatet på Lunds BKs hemsida och ser där att de länkat till oss. Trevligt!

Jag håller även med om att Sydsvenskan-reportern som skrivit om matchen måste ha fått felaktig information (han kan i alla fall inte sett samma match). Ryan var knappast matchens lirare och jag och Jonas pratade faktiskt under matchen om att Bunkeflo inte kan vara nöjda med hans insatser. Om Bunkeflo inte spelar bättre än idag så kommer de inte vara kvar i Superettan. Det Ryan visade på planen idag är säkert anledningen till att Trelleborg inte skrev kontrakt med honom. Är han inte bättre än så här blir det nog inte spel i Bunkeflo heller. Även om Arne Carlsson har fått för sig det.

Att han skulle ha varit den som framspelade matchens mål är bara löjligt. LBKs mål till 2-1 var en läckerbit som är svår att slå. Tre tillslag från mittplan avslutades med en väl avvägd lobb av Fredrik Karlsson. Något sådant spel var inte Bunkeflo i närheten av.

Vi mejlade faktiskt Sydsvenskan och ett par andra tidningar för ett tag sen och undrade om de inte skulle börja rapportera mer från lundafotbollen. Sydsvenskan var den enda tidningen som inte svarade. Gissar att de tycker att påhittade historier från fotbollshuvudstaden Lund räcker.


Inga kommentarer: