måndag 12 februari 2007

Träningsläger i Danmark


Efter helgens träningsmatch mot danska Sölleröd så bär det iväg på två dagars teambuilding för grabbarna i LBK. Träningslägret kommer att vara i den danska badlandet/äventyrsbyn Lalandia.

Lalandia ståtar med en stor inomhushall där LBK kan träna fotboll och andra sporter så som basket, badminton, tennis, minitennis och bågskytte. Hur mycket andra aktiviteter det blir på lägret har inte läckt ut. Då det stått mycket om att lägret är för att jobba på att förstärka gruppkänslan tror vi kanske att det blir mer "lek" än fotbollsträning.

Vi får hoppas att de även får en chans att besöka vattenlandet. Vattenlandet består av tre stora bassänger, varav en med vågor (det är ju vi lundabor redan vana vid från Högevallsbadet). Det finns fyra bubbelpooler. Det är även fyra vattenrutschkanor mellan 35 - 76 meter långa. Vi får hoppas att det inte gör att någon blir skadad. Får de nog av vattnet så finns där även tillfälle att ta och basta i någon av de tre olika som finns i vattenlandet.

På kvällen kan de njuta av mat från någon av de fyra restaurangerna. Kanske blir det en burgare på LA Dinner, en blodig biff på Ferdinand Steakhouse, en köttbuffé på Resturant Mamas eller bara en pizza på pizzerian.

Vi gissar även på att det blir ett besök till nattbowlingen som på går mellan 22-01 lördag kväll.

Spelarna kommer förhoppningsvs hem lagom slitna och mer sammansvetsade än tidigare.

Inga kommentarer: