fredag 9 mars 2007

Inför Brønshøj BK (DK) - Lunds BK

Brønshøj BK VS

LUNDS BK

Lördag 9/3 2007 12.00

Brønshøj Stadion

Dags för träningsmatch på riktigt gräs och denna spelas borta mot Brønshøj BK.

Enligt tabellen ska det vara ungefär samma kvalitet på motståndet som senast mot Stenløse BK, de delar nämligen samma poäng i danska division 2 öst. Tabellen ser du här. Intervjun med vår tränare Jack (nedan) visar dock på att de kanske har ett eller annat ess i rockärmen.

Brønshøjs BK har en så bra sida att de får presentera sig själva. Godbitar finns där som: texten till klubbsången, klubbhistorien (de var bland annat först i Danmark med att värva en koreansk spelare) samt självklart också truppen.

Truppen Lunds BK tar till Danmark se ut som följer. Startelva:

Otto Martler (mv)
Marcus Westerlund
Tom Hansson
Marcus Thulin
Reda Chahrour
Robin Oddmo
Felix Narin
Johan Blomberg
Marcus Winqvist
Fredrik Karlsson
Emil Alriksson

Avbytare:

Rasmus Köhler-Jaocbsson
Robin Andersson
Martin Rudolfsson
Philip Svensson

Vi passade på att ställa lite frågor till Jack Jensen inför matchen:

1) Denna gång träningsmatch borta mot Brönshöj BK som delar poäng med Stenlöse i botten på division 2 öst i Danmark. Väntar ni er likartat motstånd?

Jeg vet at Brønshøj har købt mange nye spillerne som har stor kvalitet. De har også i deres træningsmatcher gjort det bra og vundet over flere lag franden næste bedste danske række. Jeg tror derfor dette vil være bættre atjamføra Roskilde og Brønshøj. Så jeg er overbevist om de vil byde på mycke tuft motstånd.

2) I förra matchen testades bland annat vissa spelare på andra positioner.Vad kommer ni att inrikta er på i denna träningsmatch?

Det blir lite detsamme som i de andre træningsmatcher. Vi ska ha flere muligheder på varje position. Detudover at ska vi spela på græs vilket blir mycke anderledes end at spela på konstgræs, så det gælder om at hitta et rætt i vores uppspel. Derudover har vi vi jobba med at spela med høgt press og omstillingsspel til anfall. Der skulle være bra mulighed for at lykkes med det da det må formodes at planen inte er verdens bedste.

3) Halva försäsongen har gått nu. Vi tycker det ser riktigt bra ut, vad är din bedömning?

Det har Ni helt ret i. Der er stadigvæk mange detajler at jobbe med, men i den store helhed ser det bra ut både hvde der gælder den offensive og defensiv. Dertil er konkurrencen mycke stor i truppen vilke ger rigtige bra træninger og spelare som ge sig 100 %. Men den store konkurrencen går inteut over sammenholde i truppen, så det ser bra ut. Men vi skal alle komme ihåg at det kommer inte av sig selv vi måste job hårdt for det varje eneste trænings- och match tilfælde. Man er inte bættre end sin sidste match så vi får se imorgen hur det ser ut mot Brønshøj.

Frånvaro/skadeläget i truppen:

o Christoffer Zachrisson: problem med ljumskarna
o Christian Nnaji: stukat foten
o Viktor Norling: har en mindre sträckning
o Jesper Rendin: knäskada – beräknas vara tillbaka i april
o Admir Osmancevic: sjuk
o Tim Strömberg: stukat foten
o Calle Berglund: högskoleprov (Reds anm: Vi förväntar oss toppresultat!)
o Henrik Danielsson: mindre skada i knäet

För er (liksom oss) som inte kan ta er till matchen imorgon så bjuds det ändå på fotboll av rang på Klostergårdens IP då Lunds BK U tar sig an Ystads IF A kl 10.00!

Inga kommentarer: