tisdag 13 mars 2007

Nyhetsbulletinen för vecka 10

Seriestarten närmar sig med stormsteg och vi bestämde oss för att titta in på vad som hänt i veckan som passerat för våra blivande motståndare:

  • Högaborg spelade i Söndags träningsmatch mot HIF B och förlorade med 1-3. Högaborg inledde piggt och tog ledningen efter 15 minuter genom anfallaren Hesam Rajabieh-Fard, men sedan tog HIF B över.Eftersom det var ett rutinerat HIF B som Högaborg mötte kan detta resultat bli en bra värdemätare att jämföra med då våra grabbar ska ta sig an HIF B.
  • Karlskrona AIF spelade träningsmatch mot framtida seriemotståndarna Sölvesborg GIF och denna slutade oavgjort 1-1. Philip Trossö målskytt för KAIF. Bäst i matchen var enligt KAIF:s sida deras nya "kelgris" (man kan inte låta bli att imponeras över deras formuleringar) nigerianen Kelechi "Kelli" Omeonu.
  • Höllvikens GIF spelade träningsmatch mot division 1 laget IFK Malmö i lördags och denna slutade 0-0. Till helgen bär det av till av spelarna själv bekostat träningsläger i Spanien.
  • GIF Nike har spelat dubbla träningsmatcher i veckan som gick. De inledde med uddamålsförlust på bortaplan mot Ystads IF (div3) i tisdags för att avrunda med en 5-2 vinst över Veberöd (div3) i lördags.
  • FK Älmeboda/Linneryd spelade träningsmatch mot Kalmar AIK från div 3 och förlorade med 1-4 borta. För den som läste hastigt: alltså AIK inte FF, även om resultatet tycks signalera det senare...
  • IFK Hässlehom besegrade division 3 laget Markaryds IF hemma med 3-2.
  • Kirsebergs IF vann som sagt på tisdagen mot GIF Nike med 2-1. Vinsten följdes dock upp med förlust borta mot division 3 laget Asmundtorp i lördags med 3-0.

3 kommentarer:

Anonym sa...

När får vi se ett serietips?

Niklas sa...

Vi kommer gå igenom de sista klubbarna i serien nästa vecka och sen tänkte vi ge vårt tips på hur sluttabellen kommer att se ut.

Mattias sa...

Av www.landskronabois.com att dömma så är matchen mellan lunds bk a och bois u-21 inställd!
Kan ngn bekräfta detta?