fredag 16 mars 2007

Inför Lunds BK - FBK Balkan

Som många av er säkert redan sett på Lunds BK:s hemsida är helgens match mot Landskrona Bois inställd. Istället ersätts den med att A-laget tar över den U-lagets planerade möte med FBK Balkan. Matchen spelas klockan 10.00 imorgon Lördag så det blir ett lysande sätt att starta lördagen.

Blir en kort introduktion idag, eftersom vi var sena ut!

FBK Balkan spelar i division 3 och deras hemsida är här. Man kan säga att den är sådär... Intressantast är bilden på deras prisskåp.

Tränaren för våra hjältar, Jack, kunde svara på några korta frågor trots den sena tidsfristen:

1. Istället för att möta Landskrona bois B-lag blir det alltså tidig lördagsmatch mot FBK Balkan från Malmö. Förändrar det något i ert upplägg inför matchen?

Nej, vi vil jobba med det samma. Specielt uppspel till etableringsspel. Og vor pressspel med efterfølgende omstillingsfase.

2. Oavgjort senast mot Brønshøj BK vad tar ni med er från den matchen till morgondagens möte med Balkan?

Der blir en mycke anderledes match imorgen bl.a. på grund av underlaget.Men det er klart at vores forsvarsspel på den siste 1/3 så bra ud vi virker stærke fysisk. Så det skulle da vi gerne se igen imorgen.

3. Bois ställde som sagt in och vi tror förstås att det beror på att de var rädda för att förlora mot våra grabbar ;) Vad har ni fått för officiell anledning?

De har bara 3 spelare til rådighed. Åbenbart mange skador.

Vi ses på matchen imorgon!

Inga kommentarer: