onsdag 28 mars 2007

Nyhetsbulletinen för vecka 12

Internet har man på en kudde framför sig, så lite sjukdom kan inte stoppa denna veckas kortfattade bulletin om vad våra blivande seriemotståndare håller på med. Notera att allt som skrivs i dessa inlägg är avhängigt av vad som klubbarna samt lokaltidningarna presenterar på sina sidor och eftersom somliga inte än har tagit steget fullt ut in i it-åldern så blir deras information därefter. Varje klubb med självrespekt bör förstås ha en uppdaterad hemsida (och förstås minst en fan-blogg ;) ). Nåväl, här kommer veckans genomgång:

- Kirseberg spelade i helgen bortamatch mot MFFs Juniorer och förlorade denna med 2-3. Enligt sydsvenskan så var mff:s tränare jättenöjd med sina juniorer som stundtals spelade ut Kirseberg. Matchbilden bekräftas av Kirsebergs tränare Magnus Nilsson som konstaterade att det vare deras sämsta match hittills i år. En viktigare nyhet för Kirsebergarna verkar vara att de nu fått sin egen pizza. I alla fall med tanke på vad de presenterar i sin nyhetsslinga på hemsidan...

- GIF Nike hade även de bortamatch, fast mot IFK Malmö och denna slutade 1-1. Nike var enligt sydsvenskan uddlösa framåt.

- Mabi bortabesegrade Höörs IS med 3 mål mot 2. Bäst på plan var enligt utsago Niclas Öberg som denna säsong bytt upp (?) sig från Kirseberg till Mabi.

- FK Älmeboda/Linneryd fick bortastryk mot division 4-laget Slätthög med 0-3 och ser allt mer ut som en blivande strykpojke i serien. Deras lokala bloggare vill ha någon som sätter emot på hans spel på att deras premiär hemma mot Mabi kommer sluta med vinst för hemmalaget. Vadet är taget av krubban, hur mycket vill du sätta?

- IFK Hässleholm ser allt starkare ut. Förra matchens storseger mot Mabi följdes under veckan upp med ytterligare en säker vinst mot en seriekollega. Denna gång var det Sölvesborg som fick se sig slagna med 3-0. Hässleholms matchreferat hittar du här.

- Vad Laholm har gjort eller inte verkar de inte vara intresserade av att delge på sin hemsida. Vi börjar ana ett mysterium: finns Laholm verkligen? Något för X-files?

- Karlskrona AIF spelade träningsmatch hemma mot division 3 laget Rydaholm och vann detta på ett säkert sätt med 3-0, enligt deras egen rapport.

- Helsingborg Södra spelade i förra veckan borta mot det danska laget Skovslunde och vann med 1-3.

- Jag kan inte se att Högaborgs BK har spelat någon match sedan i fredags då de hade turen att få 0-0 mot våra hjältar. Tydligen ska de till Spanien på träningsläger någonstans i faggorna med.

- Vad Höllviken har gjort som uppladdning inför seriepremiären mot Lunds BK ser ni på bilden nedan från deras A-lagsblogg:

5 kommentarer:

Anonym sa...

SPARKA IDIOTEN LAGERBÄCK!

Anonym sa...

Öster gjort ett kap:

http://www.svenskafans.com/fotboll/oster/artikel.asp?id=159382

:)

niklas sa...

Ha ha ha

Jonas sa...

Kan nog passa Öster bättre iof, de har en vilja att spela tekniskt med kortpassningsspel, men varje gång jag sett dem komma under press börjar de spela tjong-fotboll. Bra med en välväxt spelare längst fram som kan hålla bollen några sekunder då.

Anonym sa...

It absolutely agree with the previous message