söndag 1 april 2007

Lunds BK - Helsingborgs IF B 1-1

Det märks att seriepremiären närmar sig. Fint väder, mycket folk och härlig fotboll var det som bjöds på idag.

Tyvärr slank 0-1 in efter lite slarv i försvaret i den 12 minuten. Synd för försvaret var bra idag. Inte många missar där.

I första halvlek vägde matchen fram och tillbaka. Lund presterade framåt med två bra hörnor och två riktigt bra anfall där Robin Oddmo var inblandad. Kul även att få se Admir tillbaka i anfallet även om han gick lite väl mycket offside i första. Inga mål fler mål i halvleken.

I början på andra var det bra tryck från LBK. Det resulterade även i 1-1 av Admir på en boll från Oddmo som "nog" var offside i första läget. Mål är mål i alla fall.

Fredrik Aronsson storspelade även idag. Ett par kvalificerade räddningar från honom i andra och han räddade laget från att släppa in fler mål. Nu var det inte allt för många anfall mot honom men de som kom klarade han fint.

I slutet av halvleken hade LBK tre bra chanser att avgöra. Emil hade bollen i straffområdet och hade han inte snubblat på den hade det kunnat bli mål. Precis i slutminuterna så hade även Winqvist två bra skott på mål. Bra räddningar från Helsingborgs målvakt var det enda som hindrade LBK att gå ifrån den här matchen med vinst.


Bäst på plan idag var helt klart Robin Oddmo som dominerade sin kant när han var på plan. Kul att se honom så på alerten.En härlig match! Det här bådar gott inför fortsättningen. Vinst mot MFF B i nästa träningsmatch och sen tar vi serien!

Lunds BK skriver om matchen3 kommentarer:

Anonym sa...

Du som har koll, lirade i LBK en säsong i dåvarande division ett södra i mitten av 1990-talet?

Jag tror att wikipedia har fel

http://sv.wikipedia.org/wiki/Lunds_BK

Mvh
LL

Jonas sa...

Lbk spelade i söderettan iaf 1993 (10a) och 1994 (sist).

http://www.geocities.com/clasglenning/Svenska_fotbollstabeller/sweden_second_level_1994.htm

Det var då den näst högsta serien i Sverige.

Jonas sa...

Länken blev inte så bra...här är en kortare:

http://shorl.com/brunodogrydose