torsdag 12 april 2007

Två dagar kvar!

Två dagar kvar till premiären och vi laddar för fullt här på Krubban.

För er som inte kan närvaro på lördag så kommer vi live-blogga direkt från matchen. Det blir bilder och lite text om vad som händer i matchen (via mobilbloggning). Så det är bara att vara här på Krubban vid tre på lördag.

Vill ni hjälpa till med att sponsra bloggen så att vi kan göra mer livereportage och har tänkt spela på division två matcherna på Unibet? Då kan ni teckna ert spelkonto via länken på högersidan så får vi in lite pengar att använda till att förbättra bloggen.

Sen har vi givetvis skickat några frågor till Jack om lördagens match:

1) Seriepremiärer brukar alltid generera lite extra nervositet. Hur är det med dina tävlingsnerver?

Seriepremiärer är altid speicelle och nu spiller det ingen rolle vor bra man har gjort det i for-säsongen. Vigitg at spelarne forstå at gå från test-matcher som mere er utbildningsmatcher til seirematcher vor bare resultatet gälder. Det samme gällar iövrigt for tränere. Normalt är jeg doch lun men lite nervositet vil där sikkert väre. Doch tycker jäg vi har forbedredt så bra som vi kunne ut från de forutsättninger vi har i Lunds BK, så det giver et vis trykhet.

2) Bortapremiär i Höllviken, vad har ni för koll på dem och deras spel?

Vi spelat mot Höllviken siste år och vet vilke nyforvär de har fået så vi tycker ät vi har bra koll på dom. Der utover vil vi heller fokuseret på vores eget spel.

3) Verkar som det går en epedimi av förkylningar nu. Hur ser läget ut i truppen med skador och sjukdomar?

Ja, de siste 14 dage har inte været helt optimale vad angår skador och sjuksomar. Till matchen mot MFF B måtte vi undvære, Marcus Westerlund, Johan Friberg, Tim Strømberg, Calle Berglund, Reda Chahrour, Felix Narin, Jesper Rendin, Fredrik Karlsson, Robin Andersson, Zhenja Werner, altså 10 spelare hvor av at de 6 spelare var backer. Oven idette fik vi Marcus Thulin skadat. Vi hoppas selvklart på at vi kan få et par av disse spelare klar til seriepremiärer, men helt hvormange och hvilke det bliver är idag usikkert. Men mycke mere end två spelare blir det nock inte. Doch lover jeg at vi nok ska stille med 11 spelare i Höllviken.

Ses alltså i Höllviken eller här på Krubban på lördag klockan tre!

Inga kommentarer: