torsdag 19 april 2007

Direktrapportering?

Det är ju hemmamatch nu på lördag så det ska väl egentligen inte behövas, men om intresse finns så kan vi tänka oss att göra rapportering likt den vi gjorde för Höllviken-matchen. Fast bara för er som inte befinner er i Lund. Ni andra ska vara på plats.

Hör av er i kommentarerna om ni vill att vi ska direktrapportera.

Det blir direktrapportering från matchen med start lite innan 13.30.

9 kommentarer:

Fredrik sa...

Det vore inte fel för en annan som bor i Kalmar...:-)

Anonym sa...

Jag ska se matchen, men undrar varför man valt 13.30 som starttid. Vid en titt i spelprogrammet är det så på alla hemmamatcher framöver. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, jag blir mest förvånad. Någon som har svar?

/ Andreas

Jonas sa...

Jag misstänker att det har att göra med att det ska spelas andra matcher med samma dagar, men jag mailar och frågar.

Anonym sa...

Samma undran här, varför i allsindar den konstiga tiden 13.30??? Bye bye den här hemmasäsongen för min del, kommer inte att kunna se en enda match :(

Anonym sa...

Det kommer att spelas matcher direktsänt kl 16.00 på TV, engelska och svenska matcher därav denna matchtid. fika och fotboll mitt på dagen måste vara optimalt

Anonym sa...

Tja, somliga av oss ser kanske hellre fotboll live än på tv... emellanåt. Konstigt också att LBK är enda laget i serien som lagt sina hemmamatcher på denna udda tid.

Anonym sa...

tur att man inte spelar på söndagar

Jonas sa...

Matcherna spelas redan 13.30 för att inte krocka med fotbollen på tv. Jag måste nog ändå tycka att det är ett bra initiativ av LBK i en stad där många följer fotbollen.

Anonym sa...

självklart vill vi att ni skall direktrapportera