lördag 26 maj 2007

Resultat i övriga matcher

Resultaten från de övriga matcherna i div 2 Södra Götaland.

*Uppdaterad 070528*

Helsingborgs Södra - Kirseberg IF 1-0

Sydsvenskan skriver här.
Helsingborgs Dagblad skriver här.

Malmö Anadolu BI - Laholms FK 3-2

Sydsvenskan skriver om matchen här.

FK Älmeboda/Linneryd - Höllviken GIF 3-1

Sydsvenskan skriver här.

Sölvesborgs GoIF - GIF Nike 5-2

Sydvenskan skriver här.
BLT skriver här.

IFK Hässleholm - Högaborgs BK 4-0

Helsingborgs Dagblad skriver här.
Norra Skåne skriver här.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken match FK Älmeboda/Linneryd gör!
En man utvisad efter ca 30min i första halvlek, gör FK Älmeboda/Linneryd en heroisk insats. Höllviken vart bra på och rulla boll men skapade inget vidare.

Anonym sa...

Sydsvenskan var ute och reste...

fast inte till Älmeboda i Småland. Dom missade matchen mellan Älmeboda/Linneryd och Höllviken helt. I Skånes största morgontidning anges rersultatet, t o m i matchreferatet, till hemmaseger med 2-1. Det blev i själva verket 3-1! Ä/L spelade en man kort i 70 minuter, men avgjorde lik förbaskat, och gjorde det lika snyggt som rättvist, i andra halvlek.
Tål att säjas igen: Lita inte på vad som står i tidningarna!

Olle Lindell
FK Älmeboda/Linneryd

Anonym sa...

IFK Hässleholm bjöd upp till dans men Högaborg valde att agera panelhönor. IFK som borde passa HBK alldeles utmärkt då de verkligen vill spela fotboll. De satte högsta fart från början och HBK valde att hjälpa dem på traven genom att stå stilla, ha noll positionsspel, ingen markering, ingen fart och lämna oceaner av ytor till dem - vassegoa!!! Detta skall inte förta IFK:s seger, de var klart bättre, hade större vilja och spelade ut Högaborg totalt, bara att gratulera! Jag har sett IFK 4ggr i vår inkl. Lund o Karlskronamatcherna och de gör sin klart bästa match i år. För ungdommarna i HBK är det bara att slicka såren, rannsaka sig själva och hoppas att man tar lärdom av lektionen.
Jerka - Helsingborg

Jonas Wendrup sa...

Olle: Ja att Sydsvenskan ibland är rejält ute och cyklar har vi redan fått erfara en gång sedan vi startatde bloggen. Då gällde det en träningsmatch mot Bunkeflo, som de skrev som att de varit och sett, men då de i själva verket fått en matchbild per telefon med Bunkeflo.
Grattis till segern, den ger respekt i mina ögon.

Jerka: Det var som sjutton, blev lika överraskad när jag såg det resultatet som jag blev att att Mabi slog LBK med 0-4 i förra omgången. Tack för infon!